Over ons

Wij zijn KR8 Werkkleding. Dé specialist voor werkschoenen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor verschillende beroepsgroepen. Onze vakexperts verzorgen je van A tot Z. 

 • Altijd een passend voorstel voor jouw werksituatie
 • Verschillende merken, maten en bedrukkingen
 • Altijd gratis persoonlijk advies van onze vakexperts.
Neem contact op

Vertrouwen dat het goed zit

Of je nou inkoper bent, of de kleding zelf draagt: je kunt erop vertrouwen dat het goed zit. Letterlijk en figuurlijk. Zonder je zorgen te maken over veiligheid, uitstraling of comfort. Want dat regelen wij. Van A tot Z.

Bij ons kun je alles voor je persoonlijke werkuitrusting kopen.

Werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen dus. En toch zien we onszelf niet als verkopers, maar als vakexperts. Want het meeste plezier beleven we aan de gesprekken met onze klanten. En de adviezen die we kunnen geven over besparingsmogelijkheden, gewijzigde veiligheidseisen in jouw branche, of potentieel gevaarlijke werksituaties door verouderde kleding.

Of je nou een bedrijf van 1 of 100.000 mensen hebt: KR8 Werkkleding doet er alles aan om te zorgen voor een comfortabele, veilige en representatieve werkdag voor jou en jouw mensen. Dit doen we vanuit liefde voor al die mensen die beroepskleding dragen en Nederland draaiende houden.

Prijs-kwaliteit 

We hebben voor diverse budgetten kleding, schoenen en beschermingsmiddelen die aan alle normeringseisen voldoen, en passen binnen budget en wensen voor comfortniveau.

Met onze overstapservice regelen we alles voor je 

Wij snappen dat je liever bezig bent met je vak, dan met de administratie rondom een leverancier. Daarom stap je naar ons over zonder gedoe. Wij helpen je met: 

 • In kaart brengen van je huidige kledingpakket, inclusief logo’s.
 • Advies over evt. verbeteren van het pakket (op gebied van comfort, kwaliteit, veiligheid of kostenbesparing).
 • Beschikbaarheidscheck op merken en collectie, zodat we zeker weten dat jouw pakket bij ons binnen de gewenste levertermijn geleverd kan worden.

Wij zetten je in je KR8

Deze grote en kleine organisaties vertrouwen op KR8

Stuur ons een bericht

 • Binnen 1 werkdag reactie.
 • Advies is altijd gratis. Voor nieuwe en bestaande klanten.
 • Voor organisaties van 1 tot oneindig veel medewerkers.

  Contact

  Thank you! Your message has been sent.
  Unable to send your message. Please fix errors then try again.